L’ABJ Femení inaugura temporada

L’ABJ Femení inaugura temporada

Ramon Alfonseda, Joan Ramon Ramos i Carme Nieto encapçalen la representació institucional de l'Agrupació

Només han interromput els entrenaments durant uns dies d’agost, però formalment l’equip ABJ Femení ha obert oficialment la temporada aquest divendres 29 de setembre. El camp 3 del Miniestadi, seu dels entrenaments habituals del divendres, va acollir l’acte, amb l’assistència del president de l’Agrupació, Ramon AlfonsedaJoan Ramon Ramos, cap de la Comissió Esportiva del Futbol Femení del FC Barcelona, i Carme Nieto, delegada institucional de l’equip, i una de les pioneres del Barça femení.

Ramon Alfonseda va compartir amb els assistents la seva il·lusió d’encapçalar aquest acte per primera vegada (l’equip ABJ Femení està en marxa des del mes d’abril d’aquest any). De la seva banda, Joan Ramon Ramos va agrair a les exjugadores del Club la seva contribució al desenvolupament del futbol femení al FC Barcelona.

L’acte va finalitzar amb el lliurament simbòlic de les equipacions esportives a l’staff de l’equip ABJ Femení: Noemí Rubio, Marina Torras, José Jiménez, Bettina Klindtberg i Carme Nieto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut