Cinquena temporada amb presència de l'Agrupació a Barça TV

Cinquena temporada amb presència de l'Agrupació a Barça TV

El programa "Seguim en Joc", amb tota l'actualitat dels exjugadors del FC Barcelona, torna amb novetats a les pantalles el diumenge 1 d'octubre

Un reportatge sobre els fruits de la generació del 1987 (Gerard Piqué, Messi...) i el seu pas pel futbol base del FC Barcelona, serà el tema principal del programa de l'Agrupació Barça Jugadors a Barça TV, el "Seguim en Joc", que torna a les pantalles aquest diumenge 1 d'octubre. Es tracta de la cinquena temporada d'aquest espai d'actualitat al voltant dels exjugadors del FC Barcelona. En el reportatge, Jordi Roura i Quique Costas, exjugadors blaugrana que han tingut responsabilitats en el futbol base, expliquen la seva experiència amb aquests jugadors que aquest 2017 fan 30 anys.

La productora VLO Produccions continua essent l'empresa responsable de l'elaboració del programa, que en aquesta temporada presenta algunes novetats, tot i mantenir l'estructura original:

  • Bloc d'actualitat. Repàs en forma d'informacions a les notíces més destacades de l'últim mes. Partits, actes, cursos i altres activitats de l'Agrupació.
  • Històries ABJ. Reportatge sobre un tema relacionat amb els exjugadors del FC Barcelona.
  • Imprescindibles ABJ. Nova secció que repassarà durant tota la temporada els conceptes bàsics que defineixen l'Agrupació. En aquest primer programa es parlarà de la massa social de l'entitat, formada per socis i simpatitzants.
  • Enquesta. Els exjugadors del Club opinen sobre temes de l'actualitat blaugrana.
  • Test ABJ. Un exjugador del FC Barcelona se sotmet a un test sobre el seu passat blaugrana.
  • ABJ pel món. Exjugadors del Barça que estan lluny de casa envien la seva salutació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut