Cervera commemora els 100 anys de futbol a la ciutat amb l'Agrupació

Cervera commemora els 100 anys de futbol a la ciutat amb l'Agrupació

L'Agrupació va jugar un partit per celebrar el centenari del futbol cerverí amb una presència important d’exjugadors del FC Barcelona

El dissabte 16 de setembre va tenir lloc un partit que va enfrontar l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) amb els veterans del CE Cervera amb motiu del centenari de la pràctica de futbol a la ciutat. L'equip blaugrana va comptar amb una convocatòria d'excepció, encapçalada per Andoni Goikoetxea, Guillermo Amor i Sánchez Jara, que va marcar grans diferències amb el rival (0-7).

Cal destacar també la presència dels exjugadors del FC Barcelona Carles Rexach, Tente Sánchez, Pere Valentí Mora, Pau Garcia Castany i Josep M. Fusté durant la jornada. "Vam quedar molt contents i agraïts amb l'Agrupació. Vam gaudir de la presència d'exjugadors del Barça molt importants i, a més, ens van portar la copa de la Champions per veure-la de prop", destaca Jaume Binefa, organitzador dels esdeveniments commemoratius del centenari.

Durant el descans del partit, l'Agrupació va obsequiar el CE Cervera, la Paeria de Cervera, la Diputació de Lleida i l'Escola de Futbol. El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, també va estar present. Posteriorment, una vegada va finalitzar el ‘matx’, els actes es van traslladar a un pavelló situat als voltants del camp de futbol, on va tenir lloc un sopar de germanor que va reunir a més de 400 persones.

Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació, va encapçalar la representació dels exjugadors blaugrana presents al sopar. En el seu parlament, Alfonseda va agrair la invitació per a una cita tan significativa en la història esportiva de la ciutat i va reconèixer la importància de Cervera dins l'esport i la cultura. En aquest sentit, Binefa destaca la implicació i predisposició del president de l'ABJ en tot moment “per aconseguir un ambient sensacional”.

Així mateix, el màxim dirigent de l'ABJ va deixar oberta la possibilitat de realitzar la Trobada Barça Jugadors a Cervera l'any 2019, quan es preveu que la ciutat rebrà un important reconeixement. Per finalitzar la seva intervenció, Alfonseda va lliurar a Ramón Royes, alcalde de Cervera, una litografia del pintor català Modest Cuixart.

"La nostra presència va crear molta expectació i va ser una trobada agradable en una ciutat que a hores d'ara és protagonista dins l'esport", apunta Eduardo Juan, directiu de l'ABJ. "Sempre estarem disposats a participar en esdeveniments com aquests", conclou Juan.

Convocatòria equip ABJ

Jaume Llaveria, Salva Miracle, Xavier Sánchez Jara,  Sergi Pérez, Andoni Goikoetxea, Sergio Chavarría, Javi Delgado, Xevi Molist, Jordi Martínez, Mario Rosas, Pedro J. Landi, Jonathan Ortuño,Carles Rexach Itoiz,  Javi Molina, Álvaro Gómez i Guillermo Amor. Staff: Josep Palau (entrenador), Eduardo Juan (delegat), Joan Boneu (fisio) i Enric Castellà (responsable de material).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut