Primer partit de temporada de l'ABJ Femení

Primer partit de temporada de l'ABJ Femení

Les exjugadores del Barça van acomiadar-se de l'Aida Garcia guanyant contra la Unificación Bellvitge

La pilota també ha començat a rodar en el camp 3 del Miniestadi. El primer partit de l'ABJ Femení després de les vacances es va resoldre amb victòria a favor del conjunt blaugrana per 6-0. "Vam jugar molt tranquil·les, fent el nostre futbol i ens va sortir un gran partit", comenta Marina Torras, jugadora del combinat de l'entitat.

Precisament, Torras es farà càrrec de l'equip en els pròxims tres mesos per l'absència de l'Aida Garcia. L'entrenadora de l'ABJ Femení fins aleshores marxa als Estats Units a treballar en un nou projecte esportiu i des d'allà continuarà donant suport i cooperant amb l'equip de l'entitat. Garcia va donar les gràcies a José Jiménez, delegat de l'equip, i a Noemí Rubio, capitana de l'ABJ, per les gestions desinteressades. També a totes les jugadores per les mostres d'afecte.

A finals d'agost, les jugadores de l'Agrupació ja es van tornar a calçar les botes per iniciar la pretemporada. El partit contra la Unificación Bellvitge ha servit per recuperar les bones sensacions que van deixar els últims enfrontaments abans de l'estiu i per iniciar un nou curs d'una manera òptima per consolidar encara més el projecte de l’ABJ Femení.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut