Un estiu amb oportunitats laborals als Estats Units per als exjugadors del Barça

Un estiu amb oportunitats laborals als Estats Units per als exjugadors del Barça

Javier Delgado i Francesc Bel van treballar a campus de futbol nord-americans a partir de les gestions de l'Agrupació

Javier Delgado i Francesc Bel, membres de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ), van participar en diversos campus de futbol als Estats Units aquest estiu. Els exjugadors del Barça van aconseguir una oportunitat laboral gràcies a la Borsa de Tècnics de la FCB Escola i les gestions fetes des de l'Agrupació.

Delgado va treballar al campus de futbol International People a Minnesotta a través de l'empresa GSEM. "És genial perquè quan acabes t'adones de la progressió dels nens en només una setmana". És la segona vegada que aquest campus s'organitza després que el març passat tingués lloc la primera edició. "El futbol als Estats Units encara està molt verd, però l'interès és creixent i la meva experiència molt positiva", conclou Delgado. Aquesta experiència va ser possible a partir de la petició que va fer arribar al servei de Borsa de Treball de l'Agrupació aquesta empresa d'idiomes i formació esportiva.

Per altra banda, Bel -a qui l'Agrupació va canalitzar l'ingrés a la Borsa de Tècnics de la FCB Escola-  va ser a quatre campus repartits per Louiseville, San Francisco, Wilmington i Rowlett a través dels partners ISL Futbol i Frank Bragueri. Amb una participació mitjana de 350 nens i nens entre 6 i 18 anys, els clínics van satisfer totalment les expectatives de Bel. "Van ser experiències molt enriquidores tant des del punt vista professional com personal, la implicació de tots els nens és màxima". Bel destaca també la força de la marca Barça fora de les fronteres i els sentiments que desperta per als nens americans vestir l'escut del FC Barcelona o escoltar l'himne culer abans de sortir a jugar.

En tornar a la ciutat comtal, Bel va arrodonir el seu estiu treballant dues setmanes més al Campus Internacional de la FCB Escola que va tenir lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut