L’Agrupació celebra amb el Torelló el seu centenari

L’Agrupació celebra amb el Torelló el seu centenari

L’equip de l’ABJ va jugar un partit contra els veterans del conjunt osonenc per celebrar els 100 anys d’història del club

16 exjugadors del FC Barcelona van formar l’equip de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) que va disputar un partit el dissabte 9 de setembre contra els veterans del Torelló amb motiu del centenari del club català.

“Tot el que va envoltar el partit va anar perfecte. El president va rebre molt satisfet l’obsequi de l’Agrupació”, comenta Josep ‘Cuca’ Palau, entrenador de l’equip de l’Agrupació. Abans del xiulet inicial, el capità del combinat blaugrana, Joan Blanquera, va entregar com a obsequi una samarreta ABJ vintage al president del Torelló.

L’enfrontament va estar força igualat durant els 90 minuts. Cap equip va ser capaç d’avançar-se en el marcador fins al tram final del partit. El Torelló va aconseguir la victòria després d’un gol als darrers compassos del matx que va deixar sense marge de reacció a l’ABJ.

Els actes en commemoració al centenari van seguir amb un partit entre els femenins del Torelló i la Damm. Al llarg del 2017, el club català ha impulsat diversitat d’esdeveniments per celebrar el seu aniversari. L’acte d’obertura va tenir lloc el passat març, que va ser una taula rodona amb la presència dels periodistes Ramon Besa i Salvador Sala. Des d’aleshores el Torelló també ha organitzat, entre altres actes, una exposició fotogràfica i un torneig de futbol femení sub-14.

Convocatòria equip ABJ

Jofre Mateu, Jaume Llaveria, Jordi Vallecillo, Sergio Chavarría, Javi Delgado, Carles Rexach, Joan Blanquera, Pedró López “Landi”, Javi Molina, Jonathan Ortuño, Marcos Zamora, Manolo Luna, Dani Vila, José Pérez Humanes, Sergi Martínez i Oscar Ollés.    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut