L'Agrupació treballa en la producció d'un nou programa de televisió

L'Agrupació treballa en la producció d'un nou programa de televisió

L'agència de comunicació Manatis és el partner de l'Agrupació en aquest projecte on els exjugadors del FC Barcelona parlaran de la seva vida després del futbol

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) i l’agència de comunicació Manatís col·laboraran en la producció, gravació i difusió d’un programa de televisió que té la finalitat d’apropar al públic la realitat de molts jugadors en deixar el FC Barcelona.

Inicialment es preveu la realització d'onze capítols. Cadascun comptarà amb un protagonista que repassarà la seva vida esportiva amb el presentador: com era la vida a la Masia, com es relacionava amb els seus companys, anècdotes i records. El programa també recuperarà imatges d’arxiu i fotografies del convidat per rememorar el seu passat com a futbolista. Tot i així, el programa se centrarà en el canvi de rumb de la seva vida una vegada va finalitzar la seva etapa com a professional. L’exjugador explicarà els motius pels quals va haver de deixar el futbol i com va viure emocionalment aquesta etapa juntament amb el seu entorn familiar. Així mateix, reflexionarà sobre el que podria haver estat i el que ha acabat sent la seva vida actual.

De què treballa? Ha format una família? Va marxar fora? Ha estudiat o ha muntat un negoci? Quina és la seva relació amb el Barça? El programa buscarà respostes a totes aquestes preguntes i també reunirà el convidat amb vells coneguts dels seus dies com a jugador blaugrana. En definitiva, l’Agrupació Barça Jugadors i l’Agència de comunicació i protocol Manatís volen realitzar un homenatge a aquells jugadors d’acord amb la filosofia i els valors que converteixen el Barça en més que un Club.

En l'actualitat el projecte es troba en fase de pre-producció, recerca de possibles patrocinadors i canals de difusió, entre els que hi hauria Barça TV. L'Agrupació ja disposa d'un espai propi en el canal de televisió del FC Barcelona, el Seguim en Joc, un programa mensual que repassa l'actualitat de l'associació i dels seus membres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut