Formació esportiva i en idiomes per als exjugadors del Barça

Formació esportiva i en idiomes per als exjugadors del Barça

L'Agrupació obre inscripcions de la formació de l'últim trimestre del 2017 amb una presència important de l’anglès, el lideratge, l’scouting i l’economia

Des de l’Àrea de Formació de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), la temporada comença amb una nova oferta de cursos de caràcter eminentment esportiu i amb una gran presència de la formació idiomàtica. Com a cada trimestre, l’objectiu és continuar ampliant els coneixements dels membres, així com afavorir el seu desenvolupament personal i professional.

Des de setembre fins a desembre, els alumnes podran seguir les formacions contínues d’anglès i català. A més, aquest trimestre l’ABJ disposarà de tres cursos innovadors: Els “4 coms” del lideratge esportiu, dirigit a entrenadors i entrenadores que busquen potenciar el seu lideratge; Scouting I: Introducció i funcions bàsiques del vídeo anàlisi, sobre la figura professional de l’scouter i on els alumnes aprendran a utilitzar l’eina del vídeo anàlisi; i, per últim, Macroeconomia en la nostra vida quotidiana, un curs dedicat a interpretar l’economia global aplicada al nostre dia a dia.

També es desenvoluparà la jornada ADN Barça el 14 d’octubre, que aprofundirà en els eixos centrals que defineixen el Club: la seva filosofia, valors i model de joc. Les inscripcions als cursos romandran obertes fins al 14 de setembre. Les places són limitades i s’accepten per rigorós ordre d’inscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut