Una matinal amb un record especial per a Joan Puig

Una matinal amb un record especial per a Joan Puig

Els equips de l'Agrupació +50 i +35 van jugar contra els veterans del Planoles

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va estar present en la tradicional gran matinal de futbol organitzada al camp municipal del Planoles el 17 d'agost passat. Els equips +50 i +35 es van enfrontar als veterans del Planoles, tot i que la jornada va estar marcada per la mort de Joan Puig. Abans del xiulet inicial, els jugadors van guardar un respectuós minut de silenci en record a qui va ser un membre important de la junta directiva de l'ABJ.

La matinal va començar aamb el partit de jugadors +50 on l'Agrupació va guanyar 2-1 amb gols d'Aguilera i Homedes. Seguidament, es va disputar l'enfrontament +35 que també es va decantar a favor dels exjugadors blaugrana. Els doblets de Molina i Landi van permetre l'ABJ imposar-se de nou al Planoles, aquesta vegada per 4-2.

Així mateix, l'Agrupació va posar disposició de la jornada una sèrie d'obsequis. A la mitja part del segon partit es va sortejar una pilota històrica i dues samarretes del FC Barcelona signades per Rakitic i Sergi Roberto.

Joan Garcia Orti, directiu de l'Agrupació, destaca la gran festa de futbol que es va viure, la intensitat dels partits i la gran acollida per part dels planolencs. És el tercer estiu que s'organitzen aquests partits gràcies a la bona predisposició de l'Ajuntament de Planoles i la bona sintonia entre institucions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut