L’Agrupació Barça Jugadors rep el Premi Edmundo Bazo

L’Agrupació Barça Jugadors rep el Premi Edmundo Bazo

La Confederació Mundial de Penyes reconeix la implicació de l’ABJ amb el barcelonisme

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va rebre el passat 7 d’agost el Premi Edmundo Bazo -amb motiu del foment de l’amistat- en reconeixement a la seva tasca a favor dels que han vestit la samarreta del FC Barcelona i en agraïment a la implicació dels exjugadors amb el moviment penyístic.

La Confederació Mundial de Penyes, entitat que engloba el moviment penyístic del FC Barcelona, va atorgar a l’Agrupació aquest guardó en el marc del seu 38è Congrés Mundial celebrat a l’auditori del Palau de Congressos de Catalunya.

El president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, va recollir el premi acompanyat per una bona representació d’antics jugadors presents a l’acte, com José Albadalejo, Juan CarlosJuan José Almagro, Juan Manuel Asensi, Garcia Castany, Paco Clos, Pere Valentí o Ricardo Serna. Aquest són alguns dels exfutbolistes que habitualment participen en actes de penyes.

El Congrés també va tenir un record per a Ladislao Kubala amb motiu del 90è aniversari del seu naixement. Ramon Alfonseda va fer una intervenció destacant la figura de l’exfutbolista blaugrana i després va fer entrega d’un present commemoratiu que van recollir els dos fills de Kubala i dos dels seus nets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut