Comença el camí cap a Old Trafford per dos membres de l'Agrupació

Comença el camí cap a Old Trafford per dos membres de l'Agrupació

Xavi Moro i Alguer Brugarola han encetat les sessions teòriques de la beca d'anglès que inclou una estada al Manchester United

Els exjugadors del FC Barcelona i membres de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ), Xavi Moro i Alguer Brugarola, ja han iniciat la formació corresponent a la beca d'anglès que els va concedir l'entitat. Els entrenadors ja han fet les sessions teòriques prèvies a la seva estada amb el futbol base del Manchester United. Els becats viuran una immersió total, tant futbolística com cultural i idiomàtica, així que amb l'ajuda d'un professor nadiu han començat a simular situacions reals que es trobaran a la ciutat anglesa.

La finalitat de la beca -impulsada a través del Servei de Formació i Borsa de Treball- és l'ampliació de coneixements de la llengua anglesa vinculada a la pràctica del futbol i posar-los en pràctica dins l'àmbit professional. Des de l'Agrupació, Eduardo Juan es mostra satisfet dels primers passos del projecte: "Per a la institució és important complir amb el nostre vessant social. Amb aquesta oportunitat els oferim enfortir les seves professions esportives com a entrenadors, tant aquí com a l'estranger", comenta el directiu de l'Agrupació.

La beca compta com a proveïdor amb l'empresa Milingual. El seu responsable, Gabriel Pazos, destaca la importància de la comunicació entre entrenadors i jugadors per mantenir la unió del grup, motivar l'equip i treballar en una mateixa direcció. És per això que considera que la comunicació en el mateix idioma facilita aquesta situació.

Els exjugadors blaugrana marxaran a Manchester a la recta final d'aquest estiu en diferents torns. Moro serà el primer a aterrar a la ciutat anglesa, l'entrenador farà la part pràctica de la beca del 28 d'agost fins al 2 de setembre. Brugarola, en canvi, hi serà del 4 al 8 de setembre. A un mes i escaig que iniciïn aquesta aventura a Old Trafford, Pazos els hi recomana que s'oblidin del català i el castellà, que es posin el mòbil en anglès, que llegeixin premsa britànica, que mirin la televisió local i que facin vida social amb els anglesos. "Els idiomes no s'estudien, es viuen".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut