L'ABJ torna Grècia per celebrar el 90è aniversari del Panaigialios

L'ABJ torna Grècia per celebrar el 90è aniversari del Panaigialios

L'expedició de l'Agrupació va jugar un partit amb fins solidaris durant la seva visita a terres hel·lenes

Després del viatge de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) a Lesbos fa algunes setmanes, una altra expedició de l'entitat va arribar el 30 de juny passat a Grècia. Un combinat d'exjugadors del FC Barcelona es van enfrontar als veterans del Panaigialios, club grec que va convidar l'Agrupació després de l'expedició blaugrana del juny del 2016 a Sparta.

Després d'aterrar a la capital, en arribar a Aigio, localitat situada a 200 km a l'oest d'Atenes, l'expedició va ser rebuda per l'alcalde de la petita ciutat grega, directius del Panaigialios i els seus veterans. Va ser una recepció afectuosa i acollidora, on els membres de l'Agrupació van poder tastar menjar típic del país.

El partit es va celebrar a l'Estadi Municipal d'Aigio i va servir per commemorar el 90è aniversari del conjunt hel·lè. 4.000 persones no es van voler perdre la cita esportiva; tota la recaptació es va destinar a benefici de l'ONG The Smile of the Child. El marcador final va ser favorable a l'ABJ: 2-3. No obstant això, l'enfrontament va estar força igualat. Després d'una primera part de domini blaugrana, els grecs van portar la iniciativa a la segona part amb l'entrada de jugadors de la banqueta i van poder retallar diferències.

Josep Ramírez "Lico", entrenador de l'equip de l'Agrupació, destaca el tracte dels representants del club i les diferents institucions gregues. "Va ser un viatge molt intens. Tots van ser molt atents amb nosaltres i no vam parar de fer coses. També vam gaudir com a convidats d'honor a la festa del 90è aniversari del Panaigialios". L'expedició va aprofitar l'ocasió per visitar diferents punts turístics: el canal de Corint, el monestir de la Gran Cova i el d'Agia Laura, la cova dels llacs o el Museu d'Holocaust nazi a Kalavryta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut