Nova expedició de l'Agrupació a Grècia

Nova expedició de l'Agrupació a Grècia

Els exjugadors del FC Barcelona jugaran aquest dissabte 1 de juliol un amistós amb els veterans del Panaigialios

L'equip de l'Agrupació Barça Jugadors torna a Grècia. Aquest dissabte, el combinat d'exjugadors del FC Barcelona s'enfrontarà als veterans del Panaigialios, club que aquest 2017 celebra el seu 90 aniversari. El partit es jugarà a les 21 hores a l'Estadi Municipal d'Aigio, localitat situada a 200 km a l'oest d'Atenes.

L'expedició blaugrana estarà formada per 23 exjugadors del FC Barcelona i membres de l'Agrupació, entre els quals destaquen els exjugadors del primer equip Miquel CorominasPaco Martínez, Pepito Ramos i Felix Palomares. L'expedició es completa amb Felix Barrado, Joan Blanquera, Javi Botella, Daniel Cusiné, Jordi Durà, Marco A. Escobar, David Fuentes, Joan Garcia Orti, Ignasi Grifé, Sandor Kocsis, Sergio Martínez, Jonathan Ortuño, Xavi Priego, Jordi Rebollo, Alfons Rengel, Jordi Torcal i Jordi Vallecillo. José Ramírez "Lico" n'és l'entrenador i Josep Marcet, directiu de l'ABJ, acompanya l'expedició. Completen l'equip tècnic Joan Boneu, Enric Castellà, Esteve Masferrer i Cristóbal Bravo.

El partit d'aquest dissabte té el seu origen en el viatge que el juny del 2016 va fer l'Agrupació a Sparta, per disputar un amistós amb el combinat de veterans de l'històrica ciutat grega.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut