L'ABJ traspassa fronteres, al Seguim en Joc

L'ABJ traspassa fronteres, al Seguim en Joc

El pròxim capítol del programa de l'Agrupació per Barça TV se centra en les expedicions de l’entitat a Grècia i Txèquia.

Aquest cap de setmana arriba una nova entrega del programa de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) per Barça TV. En aquest capítol, s’emetran dos reportatges a fons sobre els dos darrers viatges a l'estranger de l'entitat. Per una banda, es donaran a conèixer les accions solidàries dels exjugadors del FC Barcelona a Lesbos (Grècia) en favor de les persones del camp de refugiats de Kara Tape; i per altra banda, es podrà veure com va anar la participació de l'equip de l'Agrupació en el torneig internacional Souboj Legend disputat a Brno (Txèquia).

També tindrà força pes en el programa la Setmana Barça Jugadors celebrada a Perpinyà entre el 15 i 17 de juny. Es repassaran i valoraran les activitats que hi van tenir lloc, com el col·loqui Enganxa't a l'Esport, l'acte Parlem del Barça, el Barça Experience, la visita d'un grup d'exjugadors a un centre de joves d'un programa de garantia social o els partits entre els exjugadors a l’Estadi Aimé Giral.

Així mateix, l'actualitat de l'Agrupació completarà la resta del programa: l'homenatge a Josep Maria Fusté a Linyola, la designació de Sergi Roberto com a guanyador del IV Premi Barça Jugadors o els partits d'estiu celebrats al Camp Nou organitzats per l'Àrea Esportiva.

Aquesta vegada serà Ricardo Serna -jugador del FC Barcelona entre el 1988 i 1992- qui se sotmetrà a l'habitual Test ABJ. Per acabar, es farà un breu recordatori de la segona gira americana del club blaugrana que aquest estiu complirà 80 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut