L’ABJ Femení segueix agafant rodatge

L’ABJ Femení segueix agafant rodatge

15 exjugadores del FC Barcelona van disputar el segon partit d’entrenament des que l’equip es va posar en marxa el febrer

L'equip femení de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va jugar el divendres 16 de juny el seu segon partit d'entrenament contra les veteranes de la UE Vilassar de Mar. Aquest nou test va ser favorable per a les blaugrana, ja que va guanyar per 6 a 1. Fa dos mesos, a l'abril, es va disputar el primer partit de l'ABJ Femení, que va ser contra el mateix equip i que va finalitzar amb victòria culer per 5 a 2. És per això que va ser una bona oportunitat per posar-se de nou a prova, revalidar el triomf i recuperar les bones sensacions.

"Cada vegada anem a millor. Entrenem quasi tots els divendres, però jugar partits és diferent, ens motiva més. Ara també s'han afegit noies noves i això és positiu. De mica en mica es van assabentant i es van sumant. Pas a pas", comenta Flor de Luna Pila, exjugadora del FC Barcelona i membre de l'ABJ.

L'equip farà vacances a l'agost però continuarà amb els seus entrenaments fins aleshores, ja que el 21 de juliol se celebrarà un partit homenatge a l'exjugadora del FC Barcelona Vanessa Laborda, que ens va deixar l'any passat víctima del càncer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut