Més de 150 exjugadors blaugrana se citen a la Trobada Barça Jugadors

Més de 150 exjugadors blaugrana se citen a la Trobada Barça Jugadors

Els actes impulsats per l'Agrupació Barça Jugadors a Perpinyà van culminar amb la Trobada

La 16a Trobada Barça Jugadors va posar el fermall d'or a la Setmana Barça Jugadors celebrada entre el 15 i el 17 de juny a Perpinyà. Els actes organitzats per l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) van finalitzar aquest dissabte 17 de juny a l'Estadi Aimé Giral de la ciutat de la Catalunya Nord.

El camp de futbol de Perpinyà va ser el centre neuràlgic de les activitats planificades. Per una banda, va acollir els partits entre els exjugadors de totes les categories del FC Barcelona. Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació, Josep Puigbert, director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Fatima Dahine, Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Perpinyà, i Didac Lee, directiu del FC Barcelona, es van encarregar de fer el xut inicial honorífic.

Per altra banda, a l'estadi també es van desenvolupar diferents activitats futbolístiques: el divendres va tenir lloc una dirigida majors de 35 anys, on el Lobo Carrasco va fer una masterclass, i l'endemà es va organitzar un clínic on van participar 150 infants entre 9 i 12 anys.

Entre altres actes de la Setmana Barça Jugadors, també es va poder gaudir a El Castellet de l'autocar del primer equip del FC Barcelona i d'una representació dels trofeus més significatius que ha guanyat el Club: la Lliga, la Champions i la Copa del Rei.

La cloenda de l'esdeveniment promogut per l'ABJ a la ciutat de la Catalunya Nord va arribar amb el dinar que va reunir més de 150 exfutbolistes blaugrana, inclosos els exjugadors del primer equip del FC Barcelona que van formar part de l'expedició de la Folga 65, i els seus acompanyants. Al dinar de cloenda hi va assistir Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l'ABJ.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut