Perpinyà dóna la benvinguda a la Folga 65

Perpinyà dóna la benvinguda a la Folga 65

L’Ajuntament i la Casa de la Generalitat de la ciutat de la Catalunya Nord van rebre l’expedició dels exjugadors del FC Barcelona

L’expedició de la Folga 65, encapçalada per Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), va arribar ahir 15 de juny a Perpinyà, on participara d’un cap de setmana de companyonia i barcelonisme mitjançant visites turístiques i activitats socials i institucionals.

En l’acte institucional, Josep Puigbert, director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, i Fatima Dahine, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Perpinyà, van rebre els exjugadors de la primera plantilla del FC Barcelona majors de 65 anys. Ramon Alfonseda va mostrar agraïment als amfitrions per la seva hospitalitat i, en definitiva, es va poder comprovar les bones relacions establertes entre institucions.

Per arrodonir la recepció de la Folga 65, Carles Santacana, historiador del FC Barcelona va dur a terme la ponència “Els jugadors del Barça a l’exili” per donar a conèixer les vivències d’altres jugadors blaugrana durant temps de guerra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut