L’Agrupació acompanya Josep Maria Fusté en el seu homenatge

L’Agrupació acompanya Josep Maria Fusté en el seu homenatge

L’exjugador del FC Barcelona va rebre un reconeixement públic per la seva carrera esportiva durant la inauguració d’un nou camp a Linyola

El passat diumenge 11 de juny Josep Maria Fusté va rebre un homenatge per la seva trajectòria esportiva amb motiu de la inauguració del nou camp del Linyola (Lleida) després que fa unes setmanes es donessin per acabades les obres de millora realitzades a la instal·lació. L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) i el FC Barcelona van voler fer costat a l’exfutbolista blaugrana en el reconeixement públic que li va retre la seva ciutat natal.

La matinal va començar amb la presentació dels equips de futbol i futbol sala de Linyola. Més tard, es va procedir al descobriment d’una placa commemorativa en què estava gravada la següent dedicatòria:

“El poble de Linyola, amb motiu de la inauguració del nou camp de futbol, vol retre homenatge a tots els futbolistes locals i, en especial, a Josep Maria Fusté, ‘lo noi de Linyola’, per la seva destacada trajectòria en el món de l’esport”.

Fusté va efectuar el xut inicial del partit que va enfrontar l’equip de l’ABJ i els veterans del Linyola. Seguidament, es va celebrar el dinar popular i de germanor que va reunir unes 400 persones i que va servir a l'Agrupació per lliurar-li una rèplica de les seves botes de futbol amb el seu número i un quadre amb un retrat seu pintat pel conegut artista local Robert Pérez. Així mateix, es va projectar un vídeo en què l'Agrupació ha volgut a qui també va ser el seu president

“Va ser un dia històric pel nostre municipi, un reconeixement que des de fa temps es mereixia en Josep i encara no s’havia fet. La resposta de la gent va ser molt bona i la implicació del Barça, total. Tot això ens fa avançar com a poble”, valora la tinent d’alcalde de Linyola Alba Balcells.

L’acte ha comptat amb la presència de Ramon Alfonseda, president de l'ABJ,  Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona, Robert Fernández, secretari tècnic del Club, Gerard Figueras, secretari general de l’esport de la Generalitat, Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol i Àlex Mases, alcalde de Linyola. També hi van assitir altres companys i amics com Carles Rexach o Jon Andoni Goikoetxea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut