Comencen les votacions pel 8è Premi Barça Jugadors

Comencen les votacions pel 8è Premi Barça Jugadors

El guardó creat per l’Agrupació Barça Jugadors premia al jugador del primer equip del FC Barcelona amb més joc net

Un any més l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) convida a tots els aficionats blaugrana a participar en les votacions del jugador amb més fair play de la plantilla del FC Barcelona, dins i fora del terreny de joc. Amb aquest premi, també es pretén reconèixer els valors, l’esportivitat i la humanitat dels futbolistes culers. La campanya de votacions estarà oberta fins al 6 de juny i ja es pot participar a través del següent enllaç: http://agrupaciojugadors.fcbarcelona.cat/jugadors/joc-net.

Un jurat -format per directius de l’Agrupació, representants d’institucions vinculades al FC Barcelona i a l’esport i periodistes- escollirà el guanyador d’entre els sis jugadors més votats pels aficionats. Aquesta és la vuitena edició del premi que concedeix l’ABJ. El guanyador de l’any passat va ser Leo Messi. Mascherano, Bojan o Iniesta són altres jugadors que han rebut recentment aquest reconeixement. Entre totes les persones que votin se sortejaran dues entrades per veure un partit del FC Barcelona la propera temporada 2017-2018. Animeu-vos a participar-hi!

Els integrants de l'Infantil B, guanyadors d'un Premi Laureaus per la seva esportivitat, són els protagonistes del vídeo promocional del premi d'aquest any.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut