L’Agrupació assisteix a la reunió de la FEAFV

L’Agrupació assisteix a la reunió de la FEAFV

El directiu Joaquim Hernández va participar a la junta directiva de la Federación Española de Futbolistas Veteranos en representació de l’ABJ

La junta directiva de la Federación Española de Asociaciones de Futbolistas Veteranos (FEAFV) es va reunir el dissabte 13 maig a Madrid per tancar diversos temes relatius a la institució. Joaquim Hernández, directiu de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), va assistir a la reunió en representació de l'associació.

Els punts principals de l'ordre del dia van ser els següents: el procediment per a les eleccions a la presidència de la FEAFV, les anàlisis i aprovació de les noves sol·licituds d’ingrés i de baixa, establir data, hora i ordre del dia per l’Assemblea General Ordinaria 2017 i la renovació del contracte de l’empresa responsable del departament de comunicació de la FEAFV.

La trobada, encapçalada pel president de la FEAFV, Juan Mari Zorriqueta, va comptar amb la representació de les associacions de futbolistes i exjugadors de l'Ahtletic Club, València CF, At. Madrid, Recreativo de Huelva, RCD Mallorca, Hércules CF i Fuengirola.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut