L'ABJ prepara una 'setmana Wembley' via Twitter

L'ABJ prepara una 'setmana Wembley' via Twitter

Amb motiu de l'aniversari de la primera copa d'Europa del FC Barcelona, l'Agrupació començarà aquest dissabte una retransmissió de set dies on recollirà tota l'actualitat blaugrana d'aleshores protagonitzada pels jugadors del Barça

El 20 de maig farà 25 anys que el FC Barcelona, amb el 'Dream Team', va guanyar la primera Copa d'Europa. 31 anys abans, el Barça havia perdut davant el Benfica en el seu primer intent per guanyar aquest títol europeu. No obstant això, tot es va conjurar perquè el 1992 fos l'any del Barça i perquè, finalment, l'equip dirigit per Johan Cruyff alcés l'orelluda.

Era el minut 111 de partit. En passaven sis de la segona part de la pròrroga de la final entre el Barça i la Sampdòria. Els culers encara guardaven la decepció viscuda a Sevilla el 1986; el fantasma dels penals començava a pesar en l'ànim i no es volia un altre desenllaç com el que va propiciar la final contra l'Steaua de Bucarest. Però aquell equip, el 'Dream Team', estava cridat a canviar la història del FC Barcelona. El xut de Koeman va fer justícia al millor futbol d'Europa d'aleshores.

És per això que des de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) s'ha impulsat un homenatge amb el propòsit de recordar l'equip que va escriure una fita sense precedents a les pàgines daurades del Club. Així doncs, a partir de d'aquest dissabte 13 de maig i durant una setmana, es farà una cobertura via Twitter de tots els esdeveniments que van tenir lloc entre el 13 de maig i el 20 de maig de 1992.

 

Des del compte oficial de l'Agrupació -@FCBjugadors i amb l'etiqueta #ABJWembley- podreu llegir declaracions, dades i curiositats que van ser notícia durant els set dies abans de la final entre el Barcelona i la Sampdòria. Acompanyeu-nos i participeu en aquest viatge al passat que tindrà com a cloenda la primera gran nit de la història del Barça!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut