L'Agrupació acull la presentació d'una biografia de Ladislau Kubala

L'Agrupació acull la presentació d'una biografia de Ladislau Kubala

Aquest any en fa 90 del naixement i 15 de la mort del mite del FC Barcelona

L'Agrupació Barça Jugadors va acollir dissabte 6 de maig la presentació de la biografia de Ladislau Kubala Aquél por el que se construyó el Camp Nou, de l'autor eslovac Mojmir Stasko i l'editor Julius Sefcik. La publicació del llibre coincideix amb la proximitat del 15è aniversari de la mort del gran mite del Barça i del 90è aniversari del seu naixement. Una representació de l'ABJ, com Ferran Olivella, José Antonio Zaldúa o Tente Sánchez, s'han sumat a la delegació oficial encapçalada per Ramon Alfonseda, el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova i Laszi Kubala fill.

Amb el suport d'entrevistes a diferents excompanys de l'època, el llibre explica l'origen eslovac de Kubala i les vicissituds que va passar el jugador fins a la seva arribada a Barcelona. Nombrosos membres de l'ABJ van assistir a l'acte dissabte: Josep Palau, Fèlix Barrado, Miquel Corominas, Llorenç Rifé, Salvador Sadurní, Josep Franch i Joan Torrent.

Ja a la tarda, tant Kubala fill, com Stasko i Sefcik van presenciar el partit FCB - Villarreal des de la Llotja Presidencial, on van poder saludar el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut