La química del Dream Team, al Seguim en Joc

La química del Dream Team, al Seguim en Joc

En el pròxim capítol del programa de l'Agrupació per Barça TV, els exjugadors blaugrana que van guanyar la primera Copa d'Europa donen la fórmula que els va portar a l'èxit

Aquest diumenge 7 de maig a les 14.30 hores s'estrena a Barça TV una nova entrega del "Seguim en Joc", el programa de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ). Aquest capítol se centrarà en un reportatge sobre els jugadors que van fer història a Wembley el 1992.

Després de 25 anys de la consecució de la primera Copa d'Europa, alguns dels jugadors del Dream Team, com Bakero, Eusebio o Goikoetxea, explicaran com el vestidor blaugrana va esdevenir un equip guanyador gràcies a les relacions personals entre els jugadors i l'estil de joc que va implantar Johan Cruyff.

Manual per a no penjar les botes. Marcela Herrera, professora de Psicologia d'Alt Rendiment a la Universitat de Vic, exposarà els beneficis emocionals de mantenir la pràctica del futbol i l'esperit competitiu en els exjugadors.

Actualitat de l'ABJ. També es podrà veure tot el que ha passat a l'Agrupació en les darreres setmanes: l'Assemblea Anual, l'estrena del ABJ Femení, el clàssic del Barça Legends, el nou servei extern 'Coach Values' i les iniciatives solidàries de l'Agrupació.

Test ABJ. Finalment, Juan Manuel Asensi se sotmetrà al qüestionari del Seguim en Joc i repassarà les 11 temporades que va jugar al primer equip blaugrana.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut