“Jugar en el Club que estimeu és inesborrable”

“Jugar en el Club que estimeu és inesborrable”

El Cadet B del Barça visita l’Agrupació i coneix l’experiència dels exjugadors del Club en una prova pilot d'Identitat Barça, una nova iniciativa del programa Masia 360.

L’equip del Cadet B del FC Barcelona ha visitat aquest dissabte  l’Agrupació Barça Jugadors en el marc del nou programa Identitat Barça, promogut pel projecte Masia 360 del Club.  El president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, i el també exjugador Jofre Mateu, han intercanviat impressions sobre la seva experiència com a jugadors al Club, sobretot en la seva etapa d’aprenentatge. Tant Mateu com Alfonseda els han explicat vivències relacionades amb les persones que es van trobar quan van arribar al Club, les situacions de frustració i els reptes que es van anar a trobant a mesura que es feien grans, i també com van gestionar el seu final com a jugadors blaugrana.

Per Alfonseda, Ladislau Kubala i Papi Anguera van ser les dues persones que el van marcar més en el seus inicis al Club. Kubala li va fer les proves d’accés i Papi Anguera li va donar les botes, i ha recordat el que li va dir: “aquí et farem persona abans que futbolista”. Tant el president de l’Agrupació com l’exjugador Jofre Mateu han explicat que la vida del futbolista, sobretot a la joventut, està plena de reptes que cal superar, com les lesions, la marxa de companys o els moments en què l’entrenador no et fa jugar. Amb tot, Jofre ho té molt clar: “El fet que ara estigueu al Barça, en el dia de demà us ho valoraran, aprofiteu al màxim aquesta experiència”.

Davant d’una auditori format pels jugadors, tècnics i staff del Cadet B, i també pels pares dels jugadors, els dos membres de l’Agrupació també els han explicat quin és el paper que desenvolupa l’entitat en el marc del FC Barcelona. De la seva banda, el director de Masia 360, Carles Folguera, ha valorat la importància que els “joves jugadors del Club coneguin la visió de diferents generacions de futbolistes que han fet 118 anys d’història al Barça”.

Identitat Barça és una iniciativa del programa Masia 360 del FC Barcelona. Aquest dissabte s’ha fet una prova pilot amb l’objectiu de submergir els jugadors del futbol formatiu en la història del Club i els seus protagonistes. La trobada amb exjugadors a la seu de l’ABJ ha estat la continuació d’una visita guiada que han fet pel Museu del Club acompanyats de l’historiador Carles Santacana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut