El FC Barcelona i l’Agrupació Barça Jugadors consoliden la seva vinculació amb un nou conveni

El FC Barcelona i l’Agrupació Barça Jugadors consoliden la seva vinculació amb un nou conveni

Ramon Alfonseda i Josep Maria Bartomeu rubriquen l'acord amb presència de directius del Club i de l'ABJ

L’Agrupació Barça Jugadors i el FC Barcelona han renovat la seva vinculació amb la signatura del nou conveni de col·laboració que s’ha fet aquest dimarts a les oficines del Club. El president del FCB, Josep Maria Bartomeu, i el de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, han rubricat l’acord que referma el compromís de col·laboració de les dues entitats en diferents aspectes i consolida la pervivència dels projectes de caràcter social de l’ABJ, gràcies a l’aportació econòmica dels jugadors, entrenadors i tècnics dels equips de futbol professional del Club.

El nou conveni també l’han signat el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, el directiu responsable de les relacions amb l’ABJ, Pau Vilanova, el CEO del Club, Òscar Grau, el director executiu de la Fundació, Nacho Mestre, els vicepresidents de l’Agrupació Barça Jugadors, Josep Moratalla i Tente Sánchez, i el directiu, Ferran Olivella.

El conveni signat aquest dimarts manté l’aportació anual del 0,5% del salari dels jugadors, entrenadors i tècnics dels equips de futbol professional del Club (1r equip masculí i femení, Barça B i Juvenil A), en contractes posteriors a 1 de juliol del 2010. Una donació que, segons Josep Maria Bartomeu, “és un motiu de satisfacció per part de tots els socis del Barça que permet a l’Agrupació portar el Club arreu del món i difondre encara més els valors del FC Barcelona.” De la seva banda, Ramon Alfonseda es mostra orgullós “d’aquesta junta directiva perquè aporta una sèrie d’accions de millora cap al col·lectiu d’exjugadors i exjugadores, i això ens permet sumar a favor de l’Agrupació i per tant també a favor del Club”.

L’Agrupació Barça Jugadors i la Fundació Barça Veterans destinaran l’aportació a les ajudes als exjugadors del FC Barcelona que més ho necessiten, a la cobertura de les activitats socials de les dues entitats i als actes de representació del FC Barcelona i al Fundació FC Barcelona.

L’acord regula el tractament institucional que el Club dóna a l’Agrupació pel que fa representació, les iniciatives per donar a conèixer la tasca del col·lectiu d’exjugadors del Club i les cessions d’instal·lacions i drets hospitality a l’ABJ. De la seva banda, el conveni estableix les línies generals de representació de l’ABJ, fundada el 1959, en actes del Club, especialment els organitzats per les Penyes Barcelonistes i en partits de futbol organitzats pel Club o la Fundació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut