Futbolistes que seran entrenadors, al Seguim en Joc

Futbolistes que seran entrenadors, al Seguim en Joc

El programa de l'Agrupació per Barça TV repassa les aspiracions de 3 futbolistes del Barça que volen ser entrenadors: Damià Abella, Laura Ràfols i Jofre Mateu

El “Seguim en Joc”, el programa de l’Agrupació Barça Jugadors a Barça TV, s’endinsa en el proper capítol en les aspiracions dels jugadors i exjugadors del FC Barcelona que s’estan preparant per ser entrenadors. El curs de nivell avançat que ofereix l’ABJ és el punt de partida d’un reportatge en què el protagonisme recau en la jugadora Laura Ràfols i els exjugadors Damià Abella i Jofre Mateu.

 

“Algun dia m’agradaria ser entrenadora de qualsevol equip del Barça”.

Fisioterapeuta i amb dos màsters, la portera del FCB Femení ja fa de professora a l’Escola Catalana d’Entrenadors. Tot i així, la seva aspiració quan pengi les botes és la de poder ser entrenadora d’un equip de qualsevol equip del Barça, de primera, de segona, o d’entrenadora de porters.

 

“Quan estàs en actiu, no t’adones de l’estima que et té l’afició”.

Aquesta frase la signa Juan Manuel Asensi, que amb 398 partits amb el primer equip, és des de fa alguns d’anys un representant habitual de l’ABJ en actes de Penyes Barcelonistes. Ell, juntament amb una vintena de veterans, va participar a la jornada de formació que l’ABJ va organitzar per compartir experiències i ampliar coneixements de cara a la millora de la representativitat en el món penyístic.


 “Quan sorties al camp es veia el bon ambient que teníem entre nosaltres”.

Joan Josep Estella té un gran record de l’ambient que es respirava entre la plantilla de principis dels 80, marcats pel segrest de Quini. Estella respon el Test ABJ.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut