L'ABJ lliura les insígnies als membres amb 25 i 10 anys d'antiguitat

L'ABJ lliura les insígnies als membres amb 25 i 10 anys d'antiguitat

L'acte, a l'Avantllotja del Camp Nou, ha format part del programa del Dia ABJ per commemorar el 58è aniversari de l'Agrupació

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha lliurat aquest dissabte 25 de febrer les insígnies als membres de l'entitat amb 25 i 10 anys d'antiguitat. L'Avantllotja del Camp Nou ha acollit un acte en què 70 exjugadors i simpatitzants de l'ABJ han rebut el reconeixement de l'associació per la seva fidelitat. Exjugadors com Tente Sánchez, Paco Martínez o Manolo Martínez han rebut la insígnia de mans del president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, l'expresident Josep Maria Fusté, i el directiu del FC Barcelona, Silvio Elias.

En l'acte d'avui s'han repartit els escuts de bronze (10 anys) i de plata (25 anys) a aquells membres de l'entitat que s'hi van adherir els anys 1990, 1991, 2005 i 2006. Per a ells, Ramon Alfonseda ha tingut unes paraules d'agraïment i ha afegit que durant aquests 58 anys l'ABJ ha engegat molts projectes i que en l'actualitat se n'estan posant en marxa per ajudar a fer encara més gran el Club. De la seva banda, Silvio Elias ha volgut remarcar l'estreta relació entre el FC Barcelona i el col·lectiu dels seus exjugadors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut