L’Agrupació Barça Jugadors celebra el seu aniversari en el Dia ABJ

L’Agrupació Barça Jugadors celebra el seu aniversari en el Dia ABJ

L’entitat coordinarà activitats amb el Club el proper dissabte 25 de febrer

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) celebra el 58è aniversari de la seva fundació en el Dia ABJ, que serà el proper dissabte, 25 de febrer. La jornada comptarà amb una sèrie d’activitats en col·laboració amb el FC Barcelona, que involucraran exjugadors i exjugadores membres de l’ABJ.

Durant aquesta jornada, totes aquelles persones que visitin el Museu del FC Barcelona podran accedir a les instal·lacions de l’ABJ, donat que el tour del museu passarà, de manera excepcional, per la seu de l’Agrupació. Així, els visitants tindran l’oportunitat de conèixer-ne la història, la tasca, i les activitats que s’hi desenvolupen.  

A més, exjugadors i exjugadores del Barça estaran en zones concretes del museu per explicar les seves experiències en relació amb els continguts d’aquella secció. Han confirmat la seva participació els exjugadors: Paco Clos, Núria Llansà, Tente Sánchez, Ferran Olivella, Salvador Sadurní, Carme Nieto, Pere Valentí Mora, Paco Martínez i Joan Vilà.

A banda de la col·laboració amb el Museu, a les 12 del migdia l’ABJ celebrarà un acte en què es farà el lliurament d’insígnies per antiguitat a aquells socis i simpatitzants que celebren 10 i 25 anys de vinculació amb l’Agrupació. L'acte, exclusiu per als membres de l'ABJ i els seus acompanyants, es farà a l'Avantllotja d'Honor.

La celebració del Dia ABJ es preveu dur a terme anualment d’ara endavant, cada mes de febrer, donat que va ser durant el mes de febrer de 1959 que l’Agrupació es va constituir de manera oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut