L'ABJ comença la segona edició del Curs Bàsic d’Entrenador de Futbol per a exjugadors del Barça

L'ABJ comença la segona edició del Curs Bàsic d’Entrenador de Futbol per a exjugadors del Barça

9 jugadores del FCB Femení i 2 jugadors del Barça B, entre els alumnes del curs

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha iniciat el Curs Federatiu Bàsic d’entrenador de futbol. 21 alumnes (tots ells jugadors o exjugadors del FC Barcelona), seguirant les sessions de 300 hores que va començar el 9 de febrer passat i que va a càrrec de la Federació Catalana de Futbol. De tots ells, 9 són jugadores del FCB Femení. També hi ha els jugadors del Barça B, Adrià Vilanova i Moisès Delgado. En l'actualitat l'ABJ també ofereix el nivell avançat d'entrenador, mentre que el primer nivell ja es va impartir per pimera vegada la temporada 2015-16.

El curs bàsic d’entrenador de futbol faculta l’alumne per entrenar equips de les categories juvenils i inferiors d’àmbit territorial. La titulació d’aquest curs s’equival amb la Llicència UEFA “B”, que permet dirigir equips de futbol de qualsevol país en territori UEFA.

La formació, d’un total de 300 hores lectives, inclou matèries com Evolució del Futbol, Creació d’equips, Filosofia didàctica del futbol, Ètica esportiva i Lideratge. L’assistència és imprescindible no només per a l’obtenció del títol sinó per a obtenir el dret a examen. El curs, organitzat en col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol (FCF), compta amb formadors especialitzats d’aquesta entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut