L'ABJ reuneix els exjugadors participants en actes de Penyes Barcelonistes

L'ABJ reuneix els exjugadors participants en actes de Penyes Barcelonistes

Un grup de 17 exjugadors participa en una sessió de treball per intercanviar experiències i adquirir nous coneixements. El 2016 l'ABJ va estar representada en 165 actes de les Penyes del FC Barcelona.

El 2016 l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va estar representada en 165 actes organitzats per les Penyes del FC Barcelona. Es tracta d'una de les línies d'activitat externa més importants de l'ABJ. Conscient de la responsabilitat i el paper institucional que han de desenvolupar aquests exjugadors, l'ABJ va organitzar per primera vegada una sessió de treball amb tots ells. La jornada, que es va celebrar el 8 de febrer passat a les instal·lacions del FC Barcelona, va servir per posar en comú les experiències i les tècniques utilitzades per 17 exjugadors del Club a l'hora de prendre part en els actes de les penyes. 

La història i l'anècdota, les claus

Al mateix temps, el coach i col·laborador de l'ABJ, Felix Mayo, va suggerir-los algunes pautes de millora, pel que fa a la preparació i execució de les seves intervencions. I els va recordar que el més important del seu parlament està en la vivència que han d'explicar. Una història en primera persona, i única, perquè són ells els que, havent suat la samarreta del Barça, poden explicar una anècdota d'interès per al públic penyístic que els escolta. Tant Ramon Alfonseda, president de l'ABJ, com Pau Vilanova, directiu del FCB Barcelona responsable de les relacions amb l'ABJ, van assistir a bona part de la sessió i van poder agrair a tots els exjugadors la seva implicació en aquesta part clau de la identitat del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut