L’Agrupació dóna la benvinguda a 52 noves sòcies jugadores i exjugadores del Club

L’Agrupació dóna la benvinguda a 52 noves sòcies jugadores i exjugadores del Club

Aquest dimecres s'ha fet un acte amb la presència de 35 noves membres de l'ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha organitzat aquest dimecres al vespre l’acte de benvinguda a 52 noves sòcies jugadores i exjugadores del Club. L’acte s’ha celebrat a l’Auditori 1899 i ha comptat amb la presència del president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i de Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l’ABJ.

A l’acte hi han assistit 35 de les 52 noves membres de l’ABJ, que han pogut recollir personalment els seus carnets. En els moments previs, les exjugadores Noemí Rubio i Núria Llansà i la capitana del 1r equip Marta Unzué, han explicat la motivació d’aquest col·lectiu per entrar a formar part de l’ABJ.

Posteriorment s’ha projectat un vídeo en què un bon nombre de membres de l’Agrupació han volgut donar la seva benvinguda particular a les noves sòcies. Entre aquests membres hi havia Andrés Iniesta, Lobo CarrascoGica Popescu o Frederic Dehú. El grup de 52 noves sòcies de l’ABJ està format per 14 jugadores del 1r equip del FCB Femení i 38 exjugadores de diferents categories. Es tracta de la segona entrada de sòcies exjugadores a l’Agrupació, després que el 2013, un grup de 10 de jugadores pioneres del femení del FC Barcelona entressin a formar part de l’entitat.

Declaracions de Ramon Alfonseda
“La vostra mirada més ampla i més profunda com a dones farà possible el somni de l’ABJ, de ser més que una agrupació”.

Declaracions de Jordi Cardoner
“El FC Barcelona és el club esportiu del món amb més sòcies, 40.000. Els homes van trigar 100 anys a guanyar una Champions, ara no tenim pressa, sabem que anem pel bon camí”

Declaracions de Noemí Rubio
“Com a jugadores ja ens vam començar a sentir valorades. Ara, és un orgull sentir-nos tan reconegudes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut