Èxit de la jornada de futbol solidari a Girona

Èxit de la jornada de futbol solidari a Girona

L'equip +55 de l'ABJ va organitzar un partit i un clínic per a infants

En un dia de fred i pluja, fins a 40 exjugadors del FC Barcelona van desplaçar-se fins al barri de Santa Eugènia (Girona), per participar a la jornada de futbol solidari organitzada per l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) dissabte passat, 21 de gener.

La jornada, celebrada a l'Estadi Can Gibert, va començar amb un partit entre dos grups d'infants amb necessitats psíquiques especials, de la Fundació Ramon Noguera i de la Fundació Astres. Un dels membres de l'equip +55 i organitzador de l'esdeveniment, Paco Gómez, ha explicat que tant aquests infants com els seus pares i mares "s'ho van passar d'allò més bé" perquè "van tenir un dissabte diferent". A continuació, els exjugadors blaugrana van organitzar un clínic per als infants del club de futbol Santa Eugènia, d'entre 6 i 11 anys. "Eren 60! No n'esperàvem tants", riu Gómez, que assegura que "els exercicis que vam fer amb ells els van encantar". 

L'exjugador i soci de l'ABJ s'ha mostrat molt satisfet amb els resultats de la jornada, tenint en compte la meteorologia, que jugava clarament en contra: "amb la previsió de temps que hi havia, vaig pensar que seríem pocs. I malgrat el fred i la pluja, no va faltar gairebé ningú. Va ser increïble". 

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Girona, Maria Isabel Muradàs, i el delegat d'Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, també van ser a la banda del camp, juntament amb el president de l'ABJ, Ramon Alfonseda

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut