L’ABJ organitza una jornada de futbol solidari a Girona

L’ABJ organitza una jornada de futbol solidari a Girona

El barri de Santa Eugènia serà on l’equip +55 de l'Agrupació Barça Jugadors durà a terme les activitats esportives

Com cada trimestre, l’equip +55 de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) celebrarà un triangular social, aquesta vegada a la ciutat de Girona, en què es combinaran diverses activitats al voltant del futbol i la solidaritat, el proper dissabte 21 de gener.

En aquesta jornada, dos grup de persones amb necessitats psíquiques especials de la Fundació Ramon Noguera i de la Fundació Astres disputaran un partit al matí. A continuació els exjugadors del FC Barcelona lideraran una sèrie d’activitats amb els infants d’entre 6 i 11 anys del club de futbol Santa Eugènia: el “Barça Experience Mini” pretén ser, per a ells, un tast del que fan els joves futbolistes del futbol formatiu del Barça. Finalment, cap al migdia, l’equip +55 disputarà un partit que tancarà la jornada.

La persona encarregada d’organitzar aquesta trobada, l’exjugador i soci de l’ABJ Paco Gómez, assegura que aquesta iniciativa servirà perquè les persones participants "vegin que el paper de Barça va més enllà de l'àmbit esportiu del primer equip". La intenció de la trobada, diu, és “fer esport, solidaritat i Barça”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut