L’Agrupació Barça Jugadors celebra aquest divendres el Sopar Anual

L’Agrupació Barça Jugadors celebra aquest divendres el Sopar Anual

Estarà presidit pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté i el president de l'ABJ, Ramon Alfonseda

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), celebrarà aquest divendres 11 de novembre el Sopar Anual de l’entitat, que reunirà prop de 500 persones, entre exjugadors del FC Barcelona, membres de l’associació i representants de la societat blaugrana. El sopar estarà presidit pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, i el president de l’ABJ, Ramon Alfonseda.

El sopar, que es farà a l’Hotel Plaza de Barcelona i estarà presentat per l’actor Pep Plaza, s'iniciarà amb el lliurament de medalles als exjugadors del Barça que al llarg d’aquest any han arribat als 50, 100 i 200 partits de futbol acumulats jugats amb l’ABJ. Aquesta part de l’acte inclourà també les intervencions de Ramon Alfonseda, Neus Munté i Josep Maria Bartomeu. Completarà aquest bloc la presentació d’un vídeo lipdub protagonitzat per més de 100 exjugadors del FC Barcelona i enregistrat a les instal·lacions del Club.

Entre els exjugadors del primer equip que han confirmat la seva assistència hi ha Paco Clos, Quique Costas, Ronald De Boer, Robert Fernández, Josep Franch, Josep M. Fusté, Pau Garcia Castany, Andoni Goikoetxea, Josep M. Laredo, Vicens Martínez, Josep Palau, Bartomeu Paredes, Josep Pérez Serer, Carles Rexach, Juan Carlos Rodríguez, Tente Sánchez, Joan Torrent, Joan Vilà i Rafael Zuviría.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut