Taller sobre sortides professionals a l'Agrupació Barça Jugadors

Taller sobre sortides professionals a l'Agrupació Barça Jugadors

La consultora PageGroup ha fet una formació en orientació laboral aquest dimarts

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha organitzat un taller sobre sortides professionals a càrrec de la consultora de recursos humans PageGroup, aquest dimarts a la seu social. En la xerrada, els assistents han pogut treballar el perfil professional i quins són els més buscats i demandats actualment en el mercat laboral. Han debatut sobre quins són els valors que tenen com a ex esportistes, i com aquests es poden enfocar satisfactòriament per a trobar feina. 

La manager de Page Personnel que ha liderat el taller, Silvia Valente, ha dit que “el grup ha estat molt actiu, hem interactuat i hem debatut qüestions interessants”. L’experta ha assegurat que aquestes formacions són útils per persones com els socis de l’ABJ perquè sovint necessiten consells per a reorientar la seva vida professional “quan la carrera esportiva ha tocat sostre”.

Aquest taller s'emmarca dins de la formació en orientació laboral que ofereix l'ABJ a través de la Fundació Barça Veterans. La tercera i última sessió serà el proper 30 de novembre i tractarà sobre on trobar feina. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut