L’equip +55 de l'Agrupació ret homenatge a l'exjugador Joan Roma

L’equip +55 de l'Agrupació ret homenatge a l'exjugador Joan Roma

Els exjugadors del FC Barcelona van disputar un triangular social diumenge passat a Taradell

Fins a 53 membres de l’equip de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) van participar en un nou Triangular Social que es va disputar diumenge passat a Taradell (Osona), i que va servir per retre un homenatge pòstum a l'exjugador de l'Espanya Industrial, Joan Roma.

Roma havia jugat a l’Espanya Industrial, equip filial del FC Barcelona, i també al primer equip del club blaugrana. La seva vídua va assistir a l’homenatge, i els membres de l’ABJ van voler regalar-li el Gran Diccionari de jugadors del Barça, on apareix el seu difunt marit, en nom de l’Agrupació.

El delegat de l’equip, Paco Gómez, ha valorat la matinal com un “èxit total: érem moltíssima gent, va sortir rodó tot”. Segons Gómez, el partit va ser “espectacular”, i ha assegurat que va haver-hi molts gols. A més, ha afegit, el de diumenge passat ha estat el triangular més nombrós d’aquest any. Posteriorment, s’organitzava un dinar on van assistir un total de 84 persones.

L’equip +55 de l’ABJ organitza tornejos socials d’aquest tipus diverses vegades cada any. La cita a Taradell, però, ja s’ha convertit en una tradició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut