Als esportistes veterans: com prevenir les lesions de genoll?

Als esportistes veterans: com prevenir les lesions de genoll?

El traumatòleg Ignasi Grifé explica com cuidar les articulacions en el primer capítol del Manual per no penjar les botes

El programa Seguim en Joc d’aquest octubre dedica una part a la cura del genoll. El traumatòleg de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), el doctor Ignasi Grifé, dóna consells sobre com cuidar els músculs i les articulacions de les cames per prevenir lesions en el genoll, molt comunes i sovint problemàtiques.

El doctor Grifé mostra les parts del genoll ajudant-se d’un model anatòmic, alhora que proposa una sèrie d’exercicis per a mantenir el genoll en bon estat. Insisteix en tonificar regularment la musculatura, sobretot del quàdriceps, per a evitar lesions i per a practicar esport amb normalitat. 

Aquest contingut es troba dins la secció Manual per no penjar les botes, que el Seguim en Joc ha estrenat precisament en aquesta edició del programa. El nou espai oferirà consells de salut i bones praxis per a cuidar el cos. Les recomanacions aniran adreçades a ex jugadors, i en general a persones que havien practicat esport amb intensitat i que ara ja no ho fan. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut