Tallers per a saber-ne més

Tallers per a saber-ne més

Nou cicle de xerrades monogràfiques sobre orientació professional obertes a tots els membres de l'Agrupació
L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha programat un cicle de tallers dirigits a tots els membres de l’entitat i en especial a aquelles persones que estan en recerca de feina. Aquesta iniciativa és possible gràcies a l’acord de l’ABJ i Page Group, empresa consultora de recursos humans. Durant els mesos de setembre, novembre i desembre s’han programat tres tallers de 2 hores de durada i al voltant de temes d’interès tant per a les persones que busquen feina com per a tots aquells socis de l’ABJ que volen incrementar els seus coneixements.
 
Tots els tallers es faran a la seu de l’ABJ i començaran a les 18.30 hores.
 
  • Marca personal (dimecres, 28 de setembre). Es treballaran les xarxes socials, 5 claus per diferenciar-nos, vestir-se per a l’èxit, característiques i competències, què fer i no fer en la primera setmana.
  • Sortides professionals (dimarts, 25 d'octubre). Es treballaran els perfils professionals, les àrees d’especialització, la formació requerida, les posicions més demanades el 2015 i els sectors en auge.
  • On trobar feina? (dimecres, 30 de novembre). Es treballaran el network personal, les consultores, les escoles, els portals de feina, les xarxes professionals, l’intermediari públic i els 7 mal hàbits.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut