L'Agrupació participa amb el FC Barcelona en els actes de la Diada

L'Agrupació participa amb el FC Barcelona en els actes de la Diada

Els directius Joan Vilà, Josep Franch i Josep Marcet participen en l'ofrena floral al monument a Rafael de Casanova. L'equip de l'ABJ, s'hi suma des de Navarra.

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) es va sumar aquest diumenge 11 de setembre a la commemoració de la Diada Nacional. Una representació de la Junta Directiva va formar part de la delegació del FC Barcelona en l'ofrena al Monument de Rafael de Casanova, a Barcelona. D'altra banda, l'equip de l'ABJ desplaçat a Navarra també va celebrar la Diada.

Els directius de l'ABJ, Josep Franch, Joan Vilà i Josep Marcet, van participar en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael de Casanova, formant part de la delegació encapçalada pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu i els vicepresidents, Jordi Cardoner i Carles Vilarrubí. A banda, d'entrenadors i jugadors de diferents seccions, a l'acte hi van assitir els jugadors del primer equip, Andrés Iniesta i Jordi Masip, i la capitana del femení, Marta Unzué.

D'altra banda, l'equip de l'ABJ desplaçat a Navarra per jugar el 10 Trofeu Hermanos Glaría, es va fer una fotografia amb la senyera per sumar-se a la commemoració de la Diada Nacional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut