Més i millor oferta formativa als exjugadors del Barça

Més i millor oferta formativa als exjugadors del Barça

L'Agrupació i Barça Innovation Hub Universitas han explicat les seves noves oportunitats formatives

L'Agrupació Barça Jugadors ha arribat a un acord de col·laboració amb Barça Innovation Hub Universitas per  poder brindar als membres de l'agrupació diferents cursos formatius. Dijous passat, 23 de maig, es va celebrar un acte en el qual van ser protagonistes tant l’ABJ com el Barça Innovation Hub Universitas per  presentar la seva nova col·laboració formativa. Aquest nou projecte permetrà dotar de diferents cursos formatius, màsters i postgraus a tots els membres que conformen l'entitat per a ajudar-los en el seu futur professional.

Amb aquesta acció, des de l'àrea de formació i desenvolupament de la ABJ es busca ,amb un esperit solidari, promoure la formació, l'experiència professional i la inserció laboral de l'exjugador/a que es troba actualment parat o vol millorar la seva situació laboral actual. L'Agrupació va explicar, també, que busquen proporcionar l'ajuda a l'integrant mitjançant dues vies: la millora i el desenvolupament competencial (formació) i la recerca i difusió de llocs de treball adaptats als usuaris del servei (borsa de treball).

 Sens dubte, aquesta col·laboració aporta un gran ventall de possibilitats, des de cursos formatius, màsters i postgraus enfocats al dret esportiu, com a formació tècnica o xerrades formatives per a família tots i cadascun d'ells compten amb l'essència de l'ADN Barça. També gràcies a la formació que proporciona Barça Universitas, els assistents als diferents cursos rebran un certificat oficial que acrediti el curs realitzat amb entitats com, per exemple, ESADE.

Cal destacar, que aquesta nova acció, que s'emmarca dins el conveni de col·laboració amb Barça Universitas, pretén avalar una àmplia gamma de possibilitats per a tots els integrants de l’ABJ. Des de l'entitat es busca, d'alguna manera, retornar tot el que els jugadors van aportar al Club en el seu moment per això aquest nou projecte, cerca brindar l'ajuda necessària per a garantir-los un bon futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut