L’Agrupació participa en el torneig Solstaina i es solidaritza amb la diversitat funcional

L’Agrupació participa en el torneig Solstaina i es solidaritza amb la diversitat funcional

L’ABJ va jugar dos partits d’exhibició a Sant Quirze del Vallès per donar suport i visibilitat al col·lectiu

El passat diumenge, 2 de juny, l’equip masculí de l’Agrupació Barça Jugadors participació en un torneig de futbol 7 organitzat per l’equip FC Tania per promoure el futbol inclusiu. L’equip de l’Agrupació va disputar dos partits d’exhibició contra els dos primers classificats del torneig, en un acte que va tenir lloc a Sant Quirze del Vallès.

La convocatòria dels homes de Josep Palau va estar format per el Sergi Pérez, el Daniel Cusiné, Toro, Bujardón,  Lico, el Manel Martínez, el Juanjo Ruíz, el Pérez Humanes, el Jordi Torcal, el Joan García, el Jordi Durà i el  Marco A. Escobar.

La jornada va ser del més especial ja que va ser un esdeveniment totalment solidari que buscava donar visibilitat i recolzament al futbol inclusiu i també a la diversitat funcional. Sobre aquest tema, Sergi Pérez, jugador i membre de la directiva de l’ABJ, ha explicat que “la participació de l’Agrupació en aquesta mena d’actes és totalment necessària, nosaltres promovem solidaritat i tornar, d’alguna manera, a la societat tots els valors que nosaltres tenim”. Per al Sergi, “la inclusió per exemple, és un dels nostres valors, pel que fa que la participació en aquests esdeveniments sigui esencial. Va ser una jornada perfecte, amb un caire festiu i carregat de germanor”.

A més, hem de destacar que el FC Taina, és una creació de la Fundació Privada Atendis, una entitat dedicada al servei de les persones amb diversitat tant funcional com intel·lectual. A part, l’any 2015, va crear els seus primers equips i va començar la seva tasca solidària amb aquest col·lectiu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut