L'Agrupació tanca la temporada al Camp Nou

L'Agrupació tanca la temporada al Camp Nou

190 exjugadors i exjugadores del Club es troben a l'Estadi per jugar els tradicionals partits d'estiu

L'Agrupació Barça Jugadors va tancar de manera simbòlica la temporada esportiva aquest dilluns 1 de juliol al Camp Nou. Una cita que ja s'ha convertit en tradicional i un dels esdeveniments esportius de l'ABJ que més jugadors i jugadores mobilitza. Fins a 190 membres de l'Agrupació es van tornar a posar les botes per disputar una sèrie de micropartits amistosos durant la tarda, i on també hi van tenir l'oportunitat de participar representants de les empreses col·laboradores de l'entitat. Entre partit i partit, una ocasió perfecte per fer-se fotos amb els més de 200 familiars que no es van poder perdre detall de la tarda esportiva.

Dels quatre partits que es van disputar, un va ser per l'ABJ Femení, la formació més nova de l'Agrupació i que va reunir 40 exjugadores del FCB Femení. Per la gran majoria d'elles (i també d'alguns dels nous socis de l'Agrupació) la d'aquest dilluns va ser la primera vegada que trepitjaven la gespa del Camp Nou. A la prèvia del partit femení tots els assistents van tenir uns instants de silenci en record de Núria Llansà, exjugadora del FC Barcelona que va morir el 26 de juny passat.

Durant el sopar posterior, el president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, i el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova, van agrair la implicació de tots els membres de l'Agrupació que formen l'Àrea Esportiva. També van tenir un detall amb el cònsol d'Hongria, Barnabás Kovács, en agraïment a la tasca que ha fet de la recuperació de la memòria història dels 3 exjugadors hongaresos blaugrana. Ladislau Kubala i Sandor Kocsis fills li van lliurar una samarreta i una placa commemoratives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut