L'equip de la ABJ es solidaritza amb l'eradicació de l'ELA

L'equip de la ABJ es solidaritza amb l'eradicació de l'ELA

L'Agrupació va participar en un torneig benèfic organitzat pel CF Lloreda.

La participació de l’ABJ va estar marcada per 3 partits, els de la primera fase. Les diferents trobades es van disputar davant el Girona, la selecció Andalusa i el Lloreda. Sí bé és cert, les altes temperatures van fer que la jornada estigués marcada per la calor i la durada dels partits es va reduir. 

El vicepresident de l’ABJ, Tente Sánchez, va assistir directament a l'acte i va presenciar els partits. També no van voler perdre's l’esdeveniment exjugadors com Xavi Moro, Álvaro Gómez i Javi Delgado. Sobre aquest tipus d'actes on l'Agrupació fa bandera d'un dels seus valors principals: la solidaritat, Javi Delgado ha assegurat que: “ per a l'Agrupació participar en aquest tipus d'esdeveniments esportius és molt important, perquè són la imatge d'un dels nostres valors més importants. És un orgull participar en tot això ja que, va ser un esdeveniment amb una finalitat molt important, eradicar l'ELA, a més era la nostra segona edició, ja que l'any passat ja vam formar part de l'esdeveniment”.

La convocatòria de la trobada va estar formada per Joan Cañadas, J. Ferró, Ollés, J. Ortuño, Fuentes, Miguel Àngel, Jordi Martínez, Màniga, Vilches, Juanjo Ruiz, Jofre Mateu, JuanjoCarricondo, Cristino, Sergi Martínez, J. Delgado, Sergi Pérez, Okunowo i Dani Martínez.




Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut