L'Agrupació visita el Campus Barça Academy i SPORT de Barcelona

L'Agrupació visita el Campus Barça Academy i SPORT de Barcelona

Jofre Mateu, Xavi Roca, Esther Inglés i Carles Cuadrat han visitat la seu de Barcelona

Barça Academy i SPORT s'han unit per a la creació d'un campus esportiu per a nens de 6 i 14 anys. L'Agrupació Barça Jugadors ha volgut participar en l'esdeveniment de Barcelona amb l'organització de quatre visites per part d'exjugadors del Club blaugrana. El Campus presenta diferents seus on, amb diferents cossos tècnics, els nens gaudeixen d'activitats tant tècniques com lúdiques per així fer que els més petits continuïn aprenent futbolísticament durant l'estiu.

L’ABJ ha anat aportant el seu gra de sorra per a intentar enriquir l'aprenentatge dels més petits, per això, la participació de l'Agrupació ha comptat amb l'organització d'una visita setmanal per part d'un exjugador blaugrana perquè aquest expliqui la seva història i la seva experiència en el món del futbol. Durant les quatre setmanes de Campus, han passat exjugadors com Jofre Mateu, Xavi Roca, Esther Inglés i en últim lloc ha estat el torn de Carles Cuadrat. 

Precisament, va ser aquest mateix dimarts dia 23 de juliol quan Carles Cuadratf va formar part d'una de les jornades de l'esdeveniment. L'exjugador Blaugrana es va fer fotos amb els petits al costat d'un dels trofeus del FC Barcelona. Cuadrat a més, també va impartir una presentació on va explicar quina havia estat la seva trajectòria, des del seu pas pel Barcelona fins a acabar com a entrenador guanyant la Superlliga india al capdavant del Bangalore FC. Però en Carles, no només va voler explicar la seva història sense més, sinó que a més va enviar un missatge molt positiu als nens: “ al final no importa si acabes jugant en el primer equip, o guanyes una lliga… El més important és el que vius mentre jugues a futbol i els companys que coneixes. A tots ens agrada guanyar qualsevol torneig, però mai podem oblidar que una de les millors victòries que ens dóna el futbol són totes aquelles persones amb les quals acabes compartint la teva passió”. 

Sens dubte, l'ambient que es respira al Campus és totalment familiar i esportiu, és com si nens i entrenadors haguessin creat una petita família sota la premissa de la passió que senten per aquest esport. Sí bé és cert, una de les peculiaritats de l'aprenentatge que s'imparteix dia rere dia al Campus no es basa només en aspectes purament tècnics sinó que, al final, l'objectiu és formar a persones i no només a futbolistes. Per aquest motiu, els valors són els protagonistes del coneixement diari que adquireixen els jugadors i cada dia es treballa un diferent, per  fer que, mitjançant el futbol, els nens evolucionin interpersonalment. 

“Una manera de jugar, una manera de créixer”, aquest és el lema que presenta el Campus i és potser la millor manera en la qual es pot descriure l'essència del que aquest esdeveniment imparteix i promou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut