L'ABJ segueix la seva activitat a l'estiu

L'ABJ segueix la seva activitat a l'estiu

Els jugadors de l'Agrupació no han deixat de gaudir de la seva passió durant els inicis de la calor

El ‘Seguim en Joc’, programa de l'Agrupació, emetrà aquest diumenge 4 d'agost la seva última edició de la temporada a Barça TV, el programa penja el seu cartell de vacances per  tornar al setembre amb més força. En aquest últim espai es podrà veure com els jugadors de l'Agrupació no han cessat la seva activitat esportiva tot i el final de temporada.

Els membres de l’ABJ continuen entrenant amb total normalitat i gaudint de la seva gran passió. El programa també oferirà dins de la seva secció ‘ABJNews’ un repàs dels últims esdeveniments celebrats a l'entitat com, per exemple, el quadrangular de Sant Andreu de Llavaneres, la participació en el Torneig Femelite, la visita al Campus Barça Academy Sport per part de diferents exjugadors o el sopar de cloenda de la temporada en la qual es va agrair a tots els col·laboradors el fet de formar part de l'Agrupació, sent ells l'ànima, cor i motor de  l’ABJ.

Durant l'emissió, es podrà veure també un petit joc en el qual es posen a prova a diferents membres de l’Agrupació Barça Jugadors per a saber fins a quin punt coneixen la història del Club. 

Per acabar, dins de l'apartat ‘Històries ABJ’ es podrà gaudir d'un resum de les activitats amb més ressò de tota la temporada com: l'entrevista a Abelardo, la visita de Rexach als tallers de reminiscència o el sopar anual de l'Agrupació.




Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut