L'ABJ, present en la inauguració de l'estàtua de Johan Cruyff

L'ABJ, present en la inauguració de l'estàtua de Johan Cruyff

Directius i directives de l'Agrupació se sumen a la representació d'exfutbolistes del Club en la posada de llarg del monument a l'exjugador holandès, a l'esplanada de Tribuna del Camp Nou.

El president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, va encapçalar la representació de l'entitat en l'acte d'inauguració de l'estàtua d'homenatge a Johan Cruyff, el 26 d'agost passat. Nombrosos directius de l'ABJ, entre els que hi havia els vicepresidents Félix Barrado i Jofre Mateu, es van sumar a la nodrida representació d'exfutbolistes blaugrana -com Carles Puyol, Eusebio Sacristán, Sergi Barjuan o Albert "Chapi" Ferrer- que, juntament amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i la família de Cruyff, van protagonitzar l'acte. 

L'escultura, situada entre la de Ladislau Kubala i del memorial a l'expresident blaugrana, Francesc Miró Sans- reprodueix un gest molt característic del Cruyff jugador, als anys 70. L'endemà, el dimarts dia 27, nombrosos membres de l'Agrupació van assistir a la cerimònia d'inauguració de l'Estadi Johan Cruyff, a la Ciutat Esportiva, per presenciar el partit entre els juvenils del FC Barcelona i els de la Ajax.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut