Oferta de cursos de l'Agrupació per a exjugadors del Club per a aquest trimestre

Oferta de cursos de l'Agrupació per a exjugadors del Club per a aquest trimestre

A més de la formació pròpia, l'acord amb Barça Universitas obre més possibilitats per als exfutbolistes blaugrana

L'Agrupació Barça Jugadors ha presentat l'oferta formativa per aquest trimestre -de setembre a desembre-, que compta amb diferents cursos propis i també obre un nou ventall de possibilitats relacionades amb la gestió, el coaching i psicologia esportiva, gràcies a l'acord de col·laboració amb Barça Universitas.

Precisament gràcies a aquest acord, els socis de l'ABJ tenen accés preferent i amb un descompte del 30% als cursos online que ofereix l'entitat blaugrana i també als de les institucions amb què s'ha establert una vinculació, com per exemple, l'Institut Johan Cruyff. Els cursos que es presenten són molt variats, passant per un Màster en administració i direcció de futbol, indicat especialment per a tots aquells que tinguin un cert interès en el món de management esportiu. També hi ha el curs de Coach Barça Academy o el Certificat en psicologia per a l'entrenador d'alt rendiment, tots dos molt relacionats ja que han estat ideats per a aquelles persones que volen ampliar coneixements en el món de la gestió esportiva.

Finalment, també es promouen uns cursos marca de l'Agrupació, que són els certificats d'anglès. Aquests es categoritzen per diferents nivells des del Basic English (el més senzill), passant pel Low Intermediate i el High Intermediate fins arribar a l'Advance.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut