Team building amb l’Agrupació

Team building amb l’Agrupació

L’ABJ gestiona activitats lúdiques i formatives dirigides a empreses i col·lectius
L'Agrupació continua la seva aventura de divulgar els valors que han viscut els exjugadors del FC Barcelona. En aquest sentit, l'àrea de màrqueting de l'ABJ ha encetat una nova temporada del “Coach Values”, el projecte que s'emmarca dins el món empresarial, concretament, en els programes de team building. En les últimes setmanes s’han celebrat dues activitats, una de les quals amb alumnes de l’escola de negocis IESE.
 
En aquestes sessions, que han comptat amb la participació com a consultors i entrenadors de Damià Abella, Laura Llinàs, Jofre Mateu, Jordi Martínez i Xavi Molist, es posen de manifest la importància del treball en equip, de la comunicació, la introspecció interior i la companyonia. Sense cap mena de dubte aquestes accions ajuden a entendre el valor de la cohesió grupal configurant, també, l'expansió dels valors del FC Barcelona i demostrant que l'essència del Club i també, de la mateixa Agrupació, traspassen les barreres de l'esport i troben també, la seva validesa dins del marc laboral.
 
La mateixa àrea de màrqueting gestiona la presència d’exjugadors i exjugadores del Club en esdeveniments de caire comercial i també en tot tipus d’activitats per a col·lectius. Com ha estat el cas d’un grup d’exjugadors de futbol provinents del Japó, que fa pocs dies van fer una estada a Barcelona. De la mà del membre de l’ABJ, Toño de la Cruz, amb experiència d’entrenador durant anys al país nipó, el grup va jugar un partit amistós contra l’equip +65 de l’Agrupació, el 25 de setembre passat a les instal·lacions esportives Arístides Maillol. A banda de visitar el Museu del Club, el grup també va poder entrenar a les instal·lacions del Club amb dos exjugadors blaugrana.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut