Reunió de la Junta Directiva de l'Agrupació

Reunió de la Junta Directiva de l'Agrupació

S'ha fet seguiment dels projectes que l'entitat té en marxa

Aquest dilluns 28 d'octubre s'ha reunit la Junta Directiva de l'Agrupació Barça Jugadors. El màxim òrgan directiu entre assemblees ha supervisat els principals projectes que l'entitat té en marxa. Un d'ells és l'adequació de la nova seu provisional de l'Agrupació, situada molt a prop del Camp Nou, de la qual els socis de l'associació van aprovar la compra el mes d'abril. Segons es va informar a la reunió de la Junta, les obres avancen a bon ritme i segons el calendari previst. En aquesta seu, provisional fins que l'Agrupació torni a l'Espai Barça, hi haurà els serveis de formació, salut, espai social, oficines i magatzem.

La Junta també va valorar molt positivament el trasllat de l'activitat esportiva de l'Agrupació a Sant Joan Despí. La Ciutat Esportiva Joan Gamper acull cada setmana els entrenaments dels equips de l'ABJ. El masculí entrena dimarts i divendres de 14 a 15 hores, mentre que l'ABJ Femení es troba per entrenar tots els divendres de 21.30 a 22.30 hores. Aquestes activitats són obertes a tots els exjugadors i exjugadores del FC Barcelona que són membres de l'Agrupació.

A la reunió, la Junta també va rebre l'informe de l'Àrea de Formació i Desenvolupament, en què es detallen les beques que a partir d'aquest any s'han començat a donar a membres de l'entitat perquè puguin cursar estudis específics d'àmbit universitari i també a través de Barça Universitas. A nivell social, la Junta va està informada dels detalls del Sopar Anual del proper 15 de novembre, i que servirà per commemorar el 60è aniversari de l'entitat. Finalment, es va aprovar l'alta de l'exjugador del Club, Andrea Orlandi com a nou soci de l'entitat i dels simpatitzants Kaldun Khatib i Luis Ángel Fernández.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut