L' Agrupació commemora el 60è aniversari aquest divendres amb el Sopar Anual

L' Agrupació commemora el 60è aniversari aquest divendres amb el Sopar Anual

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, presidiran l'acte

L'Agrupació Barça Jugadors commemora aquest divendres el 60è aniversari en el transcurs del Sopar Anual, un dels actes més tradicionals de l'entitat a la part final de l'any. La família de l'ABJ es reunirà aquest divendres 15 de novembre a Barcelona en una festa presidida per la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. Més de 350 persones, entre exjugadors del FC Barcelona i amics de l'ABJ, s'aplegaran en un acte conduït per l'actor Bruno Oro i que posarà un accent especial en la gènesi i els valors de l'Agrupació. Entre els representants institucionals que han confirmat la seva assistència hi ha Artur Mas, expresident de la Generalitat, David Escudé, regidor d'esports de l'Ajuntament de Barcelona i diputat de la Diputació de Barcelona, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras. La representació del Club es completarà amb els directius Jordi Moix, Pau Vilanova i Xavier Vilajoana, a més de representants executius de la Fundació, la Masia, la Confederació Mundial de Penyes i l'Escola.

Pel que fa a exjugadors del Club, s'espera la presència d'exjugadors del primer equip com Josep M. Fusté, Carles Rexach, Quique Costas, Paco Clos, Robert Fernández, Josep Moratalla, Tente Sánchez, Eric Abidal, José Mari Bakero, Eusebio Sacristán, Juan Carlos Unzué ,Ramon Maria Calderé, Paco Nieto, Oscar Lausín, Pep Serer, Juan Carlos Moreno, José J. Abaladejo, Joan Estella, Paco Fortes, Paco Martínez, Félix Palomares, Pepito Ramos, Adjutori Serrat, Manolo Tomé, Josep Palau, Josep Franch, Pere Valentí Mora, Ferran Olivella, Juanjo Carricondo, Alberto Manga, Jofre Mateu, Samuel Okunowo i Xavi Roca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut